Foreningen Julius

Foreningen Julius er en uafhængig organisation der støtter humanitære projekter i udviklingslande og sociale projekter i lokalområdet.

Omdrejningspunktet i foreningens aktiviteter er Cafe Julius, der er en nonprofit cafe drevet af frivillige medarbejdere. Cafeens overskud går ubeskåret til de humanitære og sociale projekter og alle cafeens aktiviteter har til formål at støtte projekterne.

150104_cafe_06Cafe Julius er placeret i Købnerkirkens underetage med indgang fra Skotlands Plads på Amager mellem Sundholmvej og Amagerbrogade. I cafeen er der mulighed for at købe kaffe, te, kage og et hjemmelave måltid mand. I den rummelige og hyggelige cafe er der god plads til en uforstyrret snak, eller et lille arbejdsmøde mens børnene kan lege.

Foreningen Julius støtter humanitære og sociale projekter primært gennem partnerskab med eksterne partnere. Læs mere om projekterne her…
Det er foreningens vision at etablere og drive egne internationale og lokale hjælpeprojekter, I det omfang vi har ressourcer til det.

Næstekærlighed er det vigtigste begreb i foreningen Julius’ værdigrundlag. Vi mener at hvert menneske har uendelig stor værdi uanset alder, køn, etnicitet og religion. Vi tror at mennesker er skabt til at leve i fællesskab og at menneskets udvikling sker ved at få og påtage sig ansvar.

Foreningens aktiviteter udfører i teams af frivillige medarbejdere. Enhver, der støtter foreningens formål kan blive medarbejder og medlem af foreningen dermed både få medindflydelse og gøre livet bedre for andre mennesker.

Læs også:
Foreningen Julius’ vedtægter
Bliv medlem af Foreningen Julius

Opdateret 18. september 2018