Foreningen er nedlagt

På generalforsamling 5. oktober og 26. oktober 2020 blev det besluttet at nedlægge Foreningen Julius. For mere end et år siden lukkede Café Julius og dermed foreningens største aktiv. Siden har der ikke været megen aktivitet i foreningen. På grund af Corona blev den ordinære generalforsamling d. 15. marts udsat. Ved indkaldelsen til ny generalforsamling 26. oktober var der ingen opstillede kandidater til bestyrelsen. Derfor var det eneste forsvarlige at gøre at lukke. På det sidste møde blev afgående formand Ditte Andersen og kasserer Kimmie Philipsen bemyndiget til at stå for afviklingen af foreningen.
Vi takker for de gode år med mange skønne oplevelser især oplevelserne i cafeen og omkring støttearbejdet i Nepal hvor det blev til fem fællesrejser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *