Café Julius lukker

… og vi lukker med en ‘fest’ torsdag d. 10. oktober kl. 17.00-18.30 hvor der serveres oksegryde med ris og salat og dertil vin, øl eller vand. Pris pr. person i dagens anledning inkl. drikkevarer kun 60 kr. og børn under 12 år kun 30 kr.

Desværre har der i lang tid været mangel på lederressourcer og mangel på medarbejdere. Situationen er så alvorlig at det ikke er muligt at forsætte cafeens drift. Derfor har bestyrelsen på sit møde d. 7. oktober taget den beslutning at lukke Café Julius. Sidste åbningsdag bliver torsdag d. 10. oktober hvor der er åbent fra kl. 15.00 til kl. 19.00.

Café Julius har været en succes i sin næsten fem års historie. Cafeen blev etableret som en væsentlig del af Købnerkirkens vision med det formål at bringe mennesker sammen og styrke relationer i tilknytning til kirkens arrangementer og i lokalområdet. Der har ikke manglet gæster og gode oplevelser, men uden ledere og medarbejder kan vi ikke få det til at hænge sammen. Tak til alle der har støttet cafeen og vores hjælpeprojekter. Vi håber at der er andre som kan og vil tage initiativ til at drive café eller anden form for relationsskabende aktivitet i Købnerkirkens gode lokaler til gavn for både kirken og lokalområdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *