Debuterende kunstner

Debuterende kunstner udstiller i Café Julius. Amagerpigen Nadia Sørensen debuterer med sin kunst i Café Julius. Det markeres med en fernisering og reception torsdag d. 22. august kl. 18 i caféen Shetlandsgade 6, 2300 København S.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 190822-fernisering.jpg

Nadia er 27 år og begyndte at tegne som barn og har udforsket mange udtryksformer gennem årene. For tiden arbejder jeg med det nye Alco Ink en slags blanding af Akryl og Akvarel hvor det er svært at styre den kunstneriske proces, men denne maleteknik giver overraskende resultater siger Nadia.

Nadia finder sin inspiration både fra sin familie og fra andre kunstnere – bl.a. de kunstnere der besøger forretningen Panduro i Fields hvor Nadia arbejder. Nadia har ikke fået al sin inspiration fra fremmede, da Nadias forældre er begge meget kreative. Nadias mor driver børnebutikken Klodshans på Amagerbrogade og Nadias far arbejdede som tatovør på Amager før i tiden.

Nadia har solgt en del af sine billeder uden dog at have dem udstillet. Nu har Nadia udvalgt de bedste billeder hun har skabt gennem de seneste tre år, og som hun finder er gode nok til at blive udstillet, og måske solgt ifb. med udstillingen i Café Julius.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *