Farvestrålende udstilling

Når du som besøgende træder ind i Café Julius, kan du forvente en farvestrålende oplevelse og et smil på læben. For den nye udstilling er en hyldest til glæden og livet.

Inde i kunstner Christine Larsen sidder en lille regnbuefarvet prinsesse, som bare har lyst til at strø glimmer og sommerfugle og blomster ud over det hele. Det er en lidt sjov kontrast til hvordan kunstneren ser ud og hvordan folk kan forestille sig, hvordan hun skal være bag sine tatoveringer og sorte garderobe.

‘Selv de dage hvor jeg er vred, er det stadig glimmer, lyserød og farvestrålende bobler. Jeg har altid haft en svaghed for formen rund. Det er meget tydeligt på mine billeder og min keramik’

Christine Larsen har været kreativ fra barnsben og har teknisk set en tegneserieagtig stil.
Folk udtaler ofte, de bliver glade af at se på hendes kunst. Det kan være en kombination af det naive og det meget farvestrålende. Kvindekroppen og kurvede, runde former er i fokus.

Christine Larsen kan male en hel weekend. Tiden kan stå stille, og hun kan glemme gå i bad og at spise. Hun kan vågne klokken fem om morgenen og lige komme til at sætte sig og slå en streg og pludselig er klokken fem om eftermiddagen. Kunstneren oplever det næsten er en helt anden verden, hun forsvinder ind i. Og det kan I også.

1 thought on “Farvestrålende udstilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *