ASK YGGDRASIL Støttekoncert

         Ask Yggdrasil spiller i Café Julius

Café Julius inviterer til støttekoncert med orkesteret Ask Yggdrasil lørdag d. 17. november kl. 15:30. (Dørene åbnes kl. 14:30.) Café Julius er Amagers hyggeligste non-profit café der drives af frivillige hvor overskuddet går til at støtte mennesker i nød.

Ask Yggdrasil leder tanken hen på den Nordiske mytologi og orkesteret har da også skabt sit eget lyriske lydunivers der tager udgangspunkt i den nordisk folkemusik, men med overtoner fra moderne jazz – det hele er krydret med et orientalsk islæt og elementer fra den klassiske kompositionsmusik. Der er lagt op til en koncert i særklasse hvor teksterne er stærke og nutidige som især kredser om menneskers valg, fravalg eller mangel på samme.

Orkesteret Ask Yggdrasil blev stiftet i 2007 af Lotte Ask Reitzel, som også skriver musikken og tekster til bandet. Bandet består derudover af Carina Nordbjerg Ludvigsen, Steffen Broderskov, Kim Holm Nielsen og Frederik Engdahl.

Ask Yggdrasil elsker at spille for mennesker og videregive gode oplevelser og som de selv udtrykker det: ”Spil varme somre. Spil hvide vintre. Spil musikken ind i himlen. Spil toner, der tindrer.”

Der er gratis adgang til koncerten og der kan købes drikkevarer mv. til rimelige priser. Al overskud fra salg går til Café Julius’ projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *