Ekstraordinær generalforsamling

Der er liv i Café Julius

Bestyrelsen indkalder alle medlemmer i Foreningen Julius og andre interesserede til en ekstraordinær generalforsamling i Café Julius søndag 21. oktober kl. 13.00. På den ordinære generalforsamling 11. marts 2018 lovede bestyrelsen at indkalde til en ny generalforsamling hvor regnskab 2017 kunne godkendes og hvor der kunne foretages valg til to ledige pladser i bestyrelsen.  Læs dagsorden og se regnskab og status 2017 her…

Vi glæder os over de mange gode oplevelser i cafeen. Vi mangler ikke gæster! Vi har gennemført en rejse til Nepal og har i 2018 indtil nu kunne formidle mere end 50.000 kr. til vores projekter. Det er sket gennem indsamlinger, salg, støttearrangementer. Vi er taknemlige over, at vi kan leve op til vores formål, at hjælpe mennesker i nød. Vi er overbeviste om at det er rigtigt at kæmpe for og udvikle Café Julius og de tilhørende projekter. Vi håber derfor på stor opbakning til arbejdet i den kommende tid.

Venlig hilsen bestyrelsen og caféledelsen
Ditte Andersen, Jan Bergl, Lena Aars, Jan Kornholt og Jesper Mølgaard

Læs referat fra generalforsamlingen 11. marts 2018
Se også Foreningen Julius’ vedtægter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *