NYT om ‘Julius’

Det er med stor glæde vi kan fortælle, at Café Julius efter al for lang sommerferie igen er åben. Det sker med ændrede åbningstider og ændret menu.

I foråret 2018 har der været store udfordringer med at have nok ledere og frivillige til arbejdet. Vores drøm er at holde cafeen åbent hver dag og hver dag at kunne tilbyde god mad. Derfor arbejder vi videre med at gøre det attraktivt at være frivillig i cafeen, sådan at flere vil være med. Café Julius hjælper mennesker i nød og jo flere vi er om opgaven jo sjovere bliver det og så kan vi tjene flere penge til vores projekter.  Send en e-mail til info@cafejulius.dk hvis du overvejer at ville være frivillig.

Velkommen i Café Julius:

Tirsdag 4. september kl. 15.00-19.00. Vi serverer hjemmelavet kage og alle slags drikkevarer.

Torsdag 6. september kl. 15.00-19.00. Vi serverer fra kl. 17.00 dagens ret’ som er Forloren Hare med brun sovs og kartofler. Pris 60 kr. (Børn under 12 år 30 kr.)

Søndag 9. september kl. 12.00-14.00. Vi serverer en enkelt og lækker frokost til 40 kr.

2 thoughts on “NYT om ‘Julius’

 1. Tillykke med, at I åbner igen.

  For os i nabolaget, handler det om, at vi godt kan lide at komme på Cafe Julius, men i Vores Familie handler det også om, hvad I har på menuen. Vi har ikke råd til at spise ude hele tiden og vi kommer ikke for at købe en kyllinglår og nogle kartoffelbåde.

  Den flinke kok, der stoppede sidste år, var rigtig god til at lave mad. Han lavede retter, som vi ikke selv kan lave med gode salater til. Der var godt med grøntsager og kød, som vi synes om. I Vores Familie er vi ikke så vild med de mest almindelige danske retter, så dem går vi udenom . Vi er bekrymret for MRSA, så vi spiser ikke så gerne retter med almindelige svinekød.

  Vi bliver glad for, at der bliver meldt ud på forhånd med menu: da der er logistiske udfordringer for at blive samlet, er vi glad for at vide, hvad der er på menuen på forhånd. Det kan virke som en lokkemad for visse familiemedlemmer, der kommer, når deres livretter bliver serveret. Tak!

  1. Tak for din respons. Det betyder meget at vi kender vores gæster og ved, hvad der betyder noget.
   Vi vil bestræbe os på at synliggøre menuen / dagens ret på hjemmesiden og Facebooksiden og vi vil selvfølgelig også gøre hvad vi kan for at have så lækker og så billig mad som muligt. Vi vil derfor tage hensyn både til vores gæster og til de mennesker i nød, som vores overskud går til.
   Som det fremgår af dagens opslag, så er ressourcerne vores begrænsning. Vi er afhængige af frivillig arbejdskraft, hvilke er en udfordring når vores ønske er at drive en café med kontinuitet, hvor gæsterne kan regne med at vi har åbent og har noget at byde på.
   PS: Torsdag 13. september er dagens ret ‘oksegryde med ris og rigeligt med grønt.
   Venlig hilsen på Café Julius’ vegne Jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *