Café Julius åbner igen med ny udstilling

Café Julius åbner igen. Det sker med et brag af gode oplevelser søndag d. 2. september kl. 15.00 til 19.00:

Kl. 16.00 synger Gospelkoret TRINITY i kirkesalen ovenpå og kl. 17.30 fernisering af ny udstilling i cafeen. Kunstneren denne gang er Kirsten Lind, som altid har tegnet og malet. Kunsten er inspireret af naturen, både fra barndommens sommerhus i Sengeløse og til de sibiriske vande: 
”Selvom min kunst kan virke lidt dyster og melankolsk, er det noget jeg nyder og slapper af med. Og selvom mine malerier ofte er skabt ud fra den umiddelbare inspiration, søger jeg at få mere symbolisme med i malerierne. Jeg forventer, jeg til stadighed skal arbejde med nye udtryk i kunsten”
Kirsten Lind mikser gerne medierne, fx akvarel med tegning og det glæder vi os til at nyde godt af i café Julius. Besøg også Kirstens værker på Instagram: Lindlandet og på facebook.com/Lindlandet.

Søndag 2. september kan du i cafeen købe hjemmebagt kage og alle slags drikkevarer. Se også de kommende åbningsdage: http://cafejulius.dk/aabningstider/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *