Menneskelige landskaber

Ny kunstudstilling i Café Julius på Skotlands Plads

Flygtningepige

Café Julius inviterer til fernisering søndag d. 4. marts kl. 12-14, hvor den lokale kunstner Lise Øzer udstiller farverige og illustrative værker. Lise Øzers åbne og kunstneriske sind finder inspiration fra fjerne kyster og nære vande – fra tyrkiske bade til Amager Strand og tv-serien Badehotellet.

Når du træder ind i caféen kan du forvente at blive fyldt op med farver, lys og indtryk fra malerierne. Portrætmalerier vil også være en del af udstillingen:

”Jeg ser ansigter som et menneske-landskab. Med mange nuancer. Der er mange historier i et ansigt. Desuden er naturen, stemninger, himmel og hav evige inspirationskilder”

Hav

Lise Øzer har en livslang karriere bag sig fra illustrationsområdet som fx reklametegner og maler sammen med Tårnby-malerne. Lise har også malet naturkalendere og tegnet satire til en tyrkisk avis, så I kan forvente en rig og varieret udstilling i Café Julius, hvor det også er muligt at købe noget at drikke og et måltid mad.

FAQ
Fernisering 4. marts kl. 12-14. Gratis adgang. Det er muligt at købe mad – Café Julius serverer bl.a. gullasch med kartoffelmos.
Faste åbningstider tirsdage og torsdage kl. 15-19 og søndage kl. 12-14.
Udstillingen, der består af 30-35 værker løber frem til slutningen af april 2018. Udvalgte værker vil være til salg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *