Veganer suppe

Tirsdag: Helles lækre veganer-suppe

Der er mange måde at spise på. Der findes mange ønsker til hvad maden må bestå af. Mange må tage hensyn til, hvad deres krop kan tåle. DERFOR er det en glade for os, at vi engang imellem også kan tage hensyn til vegetarer og til veganere.

Tirsdag 6. februar åbent kl. 16.00-20.00
Dagens ret er en lækker veganer-suppen som dagens kok Helle Martinsen vil lægge hjerte og omsorg i. Den kan selvfølgelig spises af alle og hvis du vil have kød til din mad, så serveres der også kyllingebryst som tilbehør. Serveres fra kl. 17.00. Pris 60 kr. (børn under 12 år betaler kun 30 kr.)

Torsdag: Rubens ‘Tikka Masala’

Torsdag 8. februar åbent kl. 16.00-20.00
Dagens  ret er Ruben Harbos fantastiske Chicken Tikka Masala. Ruben er tidligere caféleder i Café Julius, men vil fortsat engang imellem hjælpe til med at lave maden. Kom og smagt Rubens gode mad, der serveres fra kl. 17.00 og indtil kl. 19.30 eller til der er udsolgt.

Søndag 11. februar har Café Julius ikke åbent på sædvanlig vis. Der er stor Fastelavnsfest kl. 14.00 med tøndeslagning i gården og fastelavnsboller og kakao mv. i Café Julius.

Bliv frivillig i Café Julius
Cafeen er afhængig af frivillig arbejdskraft. Derfor er maden så billig og derfor kan vi hvert år sende penge til de hjælpe-projekter vi støtter i Burundi, Nepal og i lokalområdet. Læs mere om det frivillige arbejde her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *