REJS TIL NEPAL

Tomatplanterne efterses på Rise & Shine’ landsbrugsprojekt 13. juni 2017

Nu er planerne for Foreningen Julius’ næste rejse til Nepal ved at tage form. Kom til et kort INFO møde i Café Julius søndag 18. juni kl. 13.00. Her vil du få præsenteret de aktuelle planer og få alt at vide, som du behøver for at blive rejseklar. Rejsen er nu fastsat til ugerne 45-46. Der bliver fælles program for alle rejsedeltagere 10.-14.november. Sæt kryds i kalenderen og brug sommerferien til at købe flybillet mv.
På mødet vil du også høre seneste nyt om projekterne i Nepal som vi besøger på rejsen. Læs mere om Café Julius’ rejser til Nepal her… 

Der er god sammenhæng mellem hverdagen i Café Julius på Skotlands Plads og Asiens fattigste land Nepal. Når du besøger cafeen, så støtter du nogle af verdens fattigste og du får mulighed for at bliver deres venner.

1 thought on “REJS TIL NEPAL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *