Hverdag er fest i ‘JULIUS’

Nyd den hjemmelavede mad i Café Julius

Efter en vellykket generalforsamling er det igen hverdag i Café Julius. Foreningen Julius holdt sin årlige generalforsamling søndag 19. marts med omkring 25 deltagere. Formand Kimmie Philipsen præsenterede bestyrelsens meget omfattende beretning. Her blev hele året 2016 gennemgået i hovedpunkter inkl. økonomien, der ikke var så god så forventet.  Vær med til at styrke foreningen og cafeens arbejde: Bliv medlem, bliv frivillig og kom og nyd den gode mad. Hverdag bliver til en fest, når du besøger Café Julius:

Tirsdag 28. marts kl. 16.00-21.00
Dagens ret er ‘Boller i Karry’ med ris. Serveres mellem kl. 17.00 og 19.30 eller indtil der er udsolgt. Pris 60 kr. Spis så meget du kan. pris for børn under 12 år 30 kr.

Torsdag 30. marts kl. 16.00-21.00
Dagens ret er Svinekød i sur/sød sovs med ris og salat. Som sædvanlig er det hjemmelavet og vel tilberedt med af vores frivillige medarbejder.

Søndag 2. april kl. 10.00-14.00
Cafe Julius serverer morgenmad, brunch eller lunch afhængig af dit ønske og dine behov for mad på sådan en tidlig søndag. Denne søndag er Café Julius vært for den lokale del af Kræftens Bekæmpelses landsindsamling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *