Vejen til fastelavn

Fastelavnsfest 26. februar kl. 14.00
Fastelavnsfest 26. februar kl. 14.00

Du er velkommen til FASTELAVNSFEST i Café Julius søndag 26. februar. Festen begynder kl. 14.00 i med forrygende gospelmusik med Gospel Generation KIDS og NEXT. Kl. 15.00 er der tøndeslagning i gården og bagefter er der gratis servering af fastelavnsboller, kakao mv. i Café Julius. Caféen åbner fastelavnssøndag kl. 13.00 og lukker ikke før kl. 18.00. Slut eftermiddagen i cafeen med at spise dagens ret ‘Spaghetti med kødsovs’. Festen arrangeres i samarbejde med Købnerkirken og gårdlauget ‘Lindehaven’.

Men på vej til fastelavn er der også andre dage med god hjemmelavet mad i Café Julius: Søndag 19. februar kan du mellem kl. 10 og 14 nyde morgenmad, brunch eller lunch. Tirsdag 21. februar serveres tarteletter med høns og asparges. Og torsdag 23. februar er dagens ret ‘Svensk Pølseret’. Begge dage er maden klar kl. 17.00 og serveres indtil kl. 19. 30 eller indtil vi har udsolgt.

Se også det første nyhedsbrev fra Foreningen Julius.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *