THINGS HAVE CHANGED

bobdylanCafé Julius torsdag 8. december kl. 19.00:
BOB DYLAN – hvad er det han siger? Kom og lyt til nogle af Dylans bedste tekster/sange og få en forklaring på, hvad manden mener. 
Bob Dylan 75 år er blevet tildelt Nobels litteraturpris. Hvorfor? Når nu manden mest er kendt som sanger, musiker og komponist. Du skal denne aften i Café Julius høre et udvalg Bob Dylans sange og Jan Kornholt vil fortæller om Bob Dylan og hans sangtekster.Café Julius har åbent kl. 16.00-21.00, så du kan begynde arrangementet med at nyde cafeens hjemmelavede varme aftensmad. Dagens ret er ‘Tikka masla’, men du kan også vælge frikadeller, toast, kage mv. Og mens du nyder Bob Dylan, kan du også nyde en god øl, et glas vin eller en kop kaffe mv.
“God knows there´s a purpose
God knows there´s a chance
God knows you can rise above
the darkest hour of any circumstance!”
– Bob Dylan –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *