VI STØTTER NEPAL

Café Julius bygger nyt sundhedscenter i landsbyen Dhadagaun
Café Julius bygger nyt sundhedscenter (th.) i landsbyen Dhadagaun til erstatning for det midlertidige blikskur (tv.)

Café Julius støtter hjælpeprojekter i Nepal. I 2016 har vi formidlet 60.000 kr. til tre projekter og organisationer der hjælper de fattigste i Nepal: Rise & Shine Nepal, der hjælper enker og enlige kvinder, Sundhedscentret i Dhadagaun – en landsby jævnet med jorden ved jordskælvet i 2015 og hjælpeorganisationen MCDS, Multipurpose Community Development Service, som både yder nødhjælp og udviklingsprojekter.

Foreningen Julius har arrangeret tre fælles rejser til Nepal. Senest i oktober 2016. Næste rejse bliver i uge 42-43 efteråret 2017. Kontakt os hvis du vil vide mere om mulighederne for at besøge Nepal. Lige nu kan du desuden købe håndværk fra Nepal som vi selv har indkøbt og taget med hjem. Fortjenesten går selvfølgelig ubeskåret tilbage til projekterne i Nepal.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *