Sprogcafé Julius

Sprogcafé Julius
Sprogcafé Julius                                                     – vi bringer mennesker sammen

Mandag 8. august kl. 18.30 afholdes frivillighedsmøde i Café Julius. Mød lederteamet der vil informere om planerne for Sprogcafé Julius. Sprogcafeen åbner 29. august og hver mandag derefter kl. 18.30-21.30.
I Sprogcafé Julius inviteres flygtninge og indvandrer at få lektiehjælp og hjælp til at tale dansk, skrive jobansøgninger mv.

Kom til frivilligmødet mandag 8. august kl. 18.30 og få spar på alle dine spørgsmål og beslut dig for at være frivillig. Alle er velkomne, du behøver hverken baggrund som underviser eller anden form for ekspertise, bare en masse gåpåmod og lysten til at hjælpe andre. Der er også plads til nye forslag og idéer, så kom endelig med hvad du har.

Hvis du vil vide mere: Sprogcafé Julius.
Kontakt Pia Nielsen fra lederteamet tlf. 26 13 83 66 eller e-mail: nlsn.pia@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *