Sprogcafé i Café Julius

'Vi bringer mennesker sammen'
‘Vi bringer mennesker sammen’

Café Julius har formået at blive hørt!!

På trods af, at vi er en meget lille organisation, med få frivillige og kun har to ansatte på 10 timer hver, er det lykkedes os, at komme igennem til Københavns Kommune. De har simpelthen fået øjnene op for vores initiativ om at åbne en sprogcafé drevet af frivillige i Cafe Julius.

Selv om Sprogcafé Julius først forventes åbnet i vores lokaler fra august 2016, så kan du allerede nu melde dig som frivillig og være med til at sætte dit præg på projektet. Vi mangler 2-3 frivillige, der kunne tænke sig at være med i det lederteam der er  i gang med at etablere sprogcafeen. Hvis du ikke ser dig selv som leder, men alligevel gerne vil være en del af sprogcaféen eller det generelle arbejde Café Julius laver er du mere end velkommen. Vi har altid plads til flere i familien.

Sådan bliver du frivillig
Meld dig som frivillig i Sprogcafé Julius eller Café Julius.
Skriv til Sofie Kornholt på: info@cafejulius.dk eller ring på: 21 49 29 12.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *