Sprogcafé JULIUS

'Vi bringer mennesker sammen'
‘Vi bringer mennesker sammen’

Velkommen til INFO møde om Sprogcafé Julius mandag 11. april kl. 17.30-19.00.

Vær med for begyndelse når vi planlægger etableringen af den nye sprogcafé der forventes at åbne til august 2016 i Café Julius’ lokaler. Visionen er at udvide cafeens åbningstid og at indbyde asylansøgere, flygtninge og udlændingen til at finde hjælp til danskundervisning og at finde venner der kan støtte og hjælpe en med at finde sig til rette i Danmark.  Åbningstid og de konkrete tilbud vil vær afhængig af de frivillige ressourcer vi har til rådighed.

Program INFO møde:
• INTRO til Café Julius – hvad der det for noget?
• SAMTALE om behov og muligheder: Hvad er vores vision og hvem er vores målgruppe(r)? Hvilke ressourcer behøver vi? Hvad kan vi tilbyde? Herunder INFO om erfaringer fra andre sprogcafeer og fra Asylcenter Kongelunden.
• PLANLÆGNING: Hvem vil være med til at arbejde med etableringen af Sprogcafé Julius?

Yderligere oplysninger kontakt Jan Kornholt: tel. 21 49 44 12

2 thoughts on “Sprogcafé JULIUS

    1. Kære Ali, sprogcafeen i Café Julius er desværre lukket. Vi håber efter nytår at have medarbejdere nok til at vi igen kan åbne.
      Venlig hilsen Jan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *