INFO møde om NEPAL

Rejs med Café Julius til Nepal!
Rejs med Café Julius til Nepal

Søndag 10. april kl. 13.00-14.00 inviterer Café Julius dig med en tur til Nepal. I marts måned var 13 af Café Julius’ frivillige i Nepal for at besøge de projekter som cafeen støtter. Kom og oplev de dramatiske og rørende rejseberetninger. Hør om de udstødte enkerne der bliver hjulpet gennem projektet ‘Rise & Shine Nepal’ og se billederne fra den ødelagte landsby ‘Dhadagaun’ hvor alle huse inkl. byens sundhedscenter blev jævnet med jorden ved det store jordskælv for et år siden. Café Julius’ medarbejder uddelte på rejsen 32.000 kr. til projekterne samt børnetøj og legetøj.

På mødet vil du også høre om mulighederne for selv at komme med på en af Café Julius’ rejser til Nepal. Næste rejse er til oktober 2016 og der er endnu ledige pladser. Huske at Café Julius holder åbent søndag 10. april kl. 10.00-14.00 så kom og få din morgenmad/brunch/frokost inden vi tager til Nepal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *