Tøj og penge til Nepal

Drenge foran 'det nye' sundhedscenter i Dhadagaun
To drenge foran ‘det nye’ sundhedscenter i Dhadagaun

VIL DU HJÆLPE?

Foreningen Julius sender 13 medarbejdere til Nepal i marts 2016 for at besøge Sundhedscenteret i landsbyen Dhadagaun samt ”Rise & Shine Nepal” der hjælper enker og enlige kvinder.

Byen Dhadagaun blev jævnet med jorden ved jordskælvet 25. april 2015 og beboerne bor nu i blikskure. Vi er blevet opfordret til at skaffe børnetøj og køkkenredskaber til byens indbyggere. Ligeledes er vi blevet opfordret til at indsamle tøj til de enlige kvinder og deres børn i ”Rise & Shine Nepal”.

Har du noget velholdt børnetøj eller dametøj til overs, så afleverer det i Café Julius senest torsdag 10. marts. Der er brug for børnetøj i alle størrelser. HUSK at en nepaleser sjælden bliver højere end 165 cm.

Vi vil også skaffe køkkenredskaber til landsbyen Dhadagaun. Det gør vi ved at foretage en ekstraordinær indsamling af penge frem til 13. marts. Vores medarbejdere tager pengene med og giver dem til landsbyens beboere så de selv kan købe, hvad de har mest brug for. Giv din gave kontant i boksen på bardisken i Café Julius eller indbetal på bankkonto 2191 – 0719461352 eller Mobile Pay 21 49 44 12. (mærk din indbetaling ‘NEPAL’ )

1 thought on “Tøj og penge til Nepal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *