Frivillig i Café Julius

Vil du være frivillig og hjælpe mennesker i nød?
Som frivillig i Café Julius er du med til at hjælpe mennesker i nød!

Café Julius er drevet af Foreningen Julius, som er en non-profit forening, der ønsker at støtte sociale og humanitære aktiviteter og projekter både i lokalområdet og ude i verden.

Vagtplanen bliver fastlagt i samarbejde med dig, og du vil altid være en del af et team, når du er på arbejde. Vi ser gerne at du har mulighed for at tage en fast vagt mindst to gange om måneden. Og en vagt kan være på et par timer eller en hel dag (= 4-6 timer).

Som firvillig kan du melde dig til servering, køkken eller som flyver. Serveringsmedarbejderen er Café Julius’ ansigt udadtil og din vigtigste opgave bliver, at sørge for at cafeens gæster føler sig velkomne og er glade.  et rart sted at være for cafeens gæster. Som Køkkenmedarbejder laver du mad eller tilbereder mad. Som flyver hjælper du der hvor der er mest brug for din arbejdskraft.

Vi forventer du er:

  • Ansvarlig og pålidelig
  • Du er venlig og imødekommende og har et godt humør
  • Du ønsker at gøre en forskel i menneskers liv

Vi kan tilbyde et varmt og meningsfuldt fællesskab samtidig med at du bidrager til velgørende formål. Som bonus opnår og udvikler du personlige og faglige kompetencer.

Du kan læse mere om foreningen og caféen her på siden. Er dette lige dig, så glæder vi os til at få en snak med dig. Ring/SMS til Sofie Kornholt 21 49 29 12 eller skriv til info@cafejulius.dk og lad os få en snak om mulighederne.