Vil du med til Nepal?

Kom til INFO møde søndag 13. september kl. 12.30 i Café Julius. Hør om mulighederne for at komme med på en rejse til Nepal i foråret 2016. Og hør det seneste nye om de spændende projekter, vi støtter:

RISE & SHINE NEPAL
En del af overskuddet fra salget i Café Julius går til Rise & Shine Nepal. Et hjælpeprojekt for enker i Nepal, der ud­stødes af familien og lokalsam­fundet, fordi man tror, enken er skyld i mandens død. De fle­ste enker har børn og har ingen eksistensmulighed uden hjælp udefra. ’RS Nepal’ uddanner enkerne og hjælper dem at skaffe sig indtægt. ’RS Nepal’ tilbyder også rådgivning og fællesskab i selvhjælpsgrupper.

Besøg hos sundhedscenteret 2014
Besøg hos sundhedscenteret oktober 2014 før det blev ødelagt af jordskælvet

COMMUNITY HEALTH CENTER
Foreningen Julius støtter også et lille sundhedscenter i landsbyen dhadagaun ca. 30 km. fra Kathmandu i et bjergrigt område med tilsammen 600 fattige husstande i flere små landsbyer. Centerets leder Prem Bahadur Tamang har ikke råd til at færdiggøre sin lægeuddannelse og arbejder frivilligt på centeret, der blev ødelagt af jordskælvet 25. april 2015. Vi støtter genopbygningen af centeret og vi vil sikre centerets drift med faste bidrag hver måned.

På INFO mødet vil markere opstarten af en projektgruppe, der bl.a. vil arbejde PR, fundraising, events og have kontakten til de lokale medarbejdere der driver projekterne.

Du støtterne disse projekter, hver gang du handler i Café Julius. Du kan også indbetale en gave på Foreningen Julius’ NEPAL konto nr. 2191 – 0719461352

2 thoughts on “Vil du med til Nepal?

  1. Hejsa!

    Jeg ved ikke om dette vil være en mulighed. Jeg kommer selv fra Odense og har et fadderbarn i Katmandu via organisationen “Børn Sulter”(Mariager )
    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at besøge hende og samtidig kombinerer med en tur rundt i Nepal, men ind til videre har jeg ikke kunne finde nogle, som vil med. Da jeg så dette opslag tænkte jeg, om det vil være muligt at kunne følges med jer, og så selv have mulighed for at besøge mit fadderbarn. “Børn sulter” har lovet at hjælpe med det praktiske omkring dette besøg. Håber at hører fra jer.

  2. Kære Alice!
    Tak for din interesse for vores rejse til Nepal. Der er bestemt en mulighed for at du kan følges med os. Som udgangspunkt er rejsen åben for alle. Det afhænger lidt af interessen. Det er rigtig fint at være 7-8 deltagere, men helst ikke flere. Hvis vi bliver tvunget til at prioritere og lave venteliste, så vil vi selvfølgelig vælge vores egne medarbejdere og frivillige før andre. Vi sender dig lidt skriftligt materiale om rejsen og holder kontakt med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *