Julius hjælper Nepal

Tusindvis af hjem er ødelagt i Nepal
Tusindvis af hjem er ødelagt i Nepal

Café Julius hjælper ofrene for jordskælvet den 25. april i Nepal. Gennem vores samarbejdspartnere i Nepal vil vi i den kommende tid jævnligt sende penge fra Cafeens overskud til nødhjælp blandt ofrene. Mange har mistet deres hjem og dermed alt hvad de ejer og har. Det officielle dødstal er nu (15. maj) over 8.000. Der er især lige brug for penge til medicin, mad, rent drikkevand, tøj og overnatning.

Vil du være med til at hjælpe ofrene for jordskælvet så benyt kontonummer 2191-0719461352 eller MobilePay / Swipp 2149 4412 – Husk mærk indbetalingen ‘NØDHJÆLP NEPAL’.

Pengene sendes til NBCC Relief der i samarbejde med kirker og lokale myndigheder arbejder i et område i bydelen Lalitpur vest for Kathmandu hvor 75 % af husene er styrtet sammen. Det meste arbejder udføres af frivillig arbejdskraft således at vores støtte lige nu primært bruges til vand, mad og telte. Vi sender også penge til Community Health Center i Landsbyen dhadagaun der er helt ødelagt. Vi støtter genopbygningen af sundhedscenteret og hjælper landsbyens beboere der har mister deres bolig.

gg
Der er også brug for vores hjælp

Vi har allerede nu (15. maj) indsamlet mere end 70.000 kr. til ofrene for jordskælvet og vi afsender jævnligt penge så længe der bliver givet gaver og så længe der er behov for hjælp. Det er muligt at give en gave, når du besøger Café Julius. Der er sat en kasse frem, hvori du kan lægge penge.

Café Julius er engageret i to projekter i Nepal: “Rise & Shine Nepal” der støtter udstødte enker og deres børn, samt “Community Health Center Dhadagaun” en sundhedsklinik 30 km sydøst for Kathmandu i et landområde med 600 husstande. Det er gennem personlige relationer vi har opbygget disse projekter, således at vi har stor sikkerhed for at vores hjælp kommer de dårligst stillede til gavn. Vores medarbejdere rejser til Nepal i efteråret 2015 og foråret 2016 for at følge op på vores støtte og for at styrke samarbejdet om hjælpeprojekterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *